Login

Vorige maand deelden we dat Rijkswaterstaat op zoek is naar landelijke en lokale partijen die samen willen werken aan toekomstbestendig onderhoud van de Nederlandse uiterwaarden. Ook kleinere bedrijven of start-ups, die vaak goede ideeën hebben, maar niet snel meedoen aan een groot project als deze, kunnen meedoen. Op 4 februari 2021 wordt er een online Project Match evenement georganiseerd waar geïnteresseerde partijen elkaar kunnen ontmoeten en hun ideale samenwerkingspartners kunnen vinden. Inmiddels zijn er ruim 130 aanmeldingen! Wil jij ook meedoen? Lees dan hieronder wat je moet doen.

Hoe doe je mee?

👉 Ga naar https://project-match.nl/projecten/onderhoud-uiterwaard en klik op ‘Meld je aan voor het Evenement!’. Je wordt doorgestuurd naar Hopin, het digitale platform waarop het evenement plaats zal vinden; 

👉 Lees de informatie op de website en bekijk het programma, zodat je weet wat je kunt verwachten op 4 februari; 

👉 Vul de vragen en vakjes in aan de rechterkant van het scherm en klik op ‘checkout’; 

👉 Vul je gegevens in om een account aan te maken en voilà je bent aangemeld! 

Doe dit uiterlijk 31 januari! Daarna sluiten de inschrijvingen.

Ik heb me aangemeld, en dan…?

Als je je hebt aangemeld voor het evenement, kan je je op de website alvast inlezen in de concept aanbestedingsdocumenten. Deze zijn nog niet 100% zeker, maar geven wel een heel goed beeld van wat meedoen in de aanbesteding inhoudt.

Bedenk daarnaast alvast wat jij kan bijdragen aan het onderhoud van de uiterwaarden, en naar wat voor aanvullende partijen je juist op zoek bent. Na je aanmelding, kun je al zien wie er nog meer deel zal nemen aan het evenement. Zo kun je je goed voorbereiden op wie je graag wilt spreken. Tijdens het match evenement is het de bedoeling dat jullie elkaar vinden!

In de weken daarna kan je met mogelijk interessante partners verder in gesprek om samen verder na te denken over een mogelijke inschrijving.

Bekijk de afbeelding voor het traject ná Project Match:

 onderhoud uiterwaarden stappenplan

Project Match is een samenwerking van Bouwend Nederland, Techniek NL, MKB Infra, Koninklijke NL Ingenieurs, Vereniging van Waterbouwers, CUMELA, Suit-case en Rijkswaterstaat.

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05