Login

De traditionele Najaarsexcursie vindt dit jaar plaats op dinsdag 5 oktober 2010 in Nieuwegein (op de grens met de gemeente Houten). De bijeenkomst begint om 16.00 uur. Inloop is mogelijk vanaf 15.30 uur. De locatie is Down Under, Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein (tel. 030 2877777). Het is een spiksplinternieuw gebouw bij een grote recreatieplas.


Thema
Belangrijk thema van de excursie/relatiemiddag is de PPS-constructie, een niet meer weg te denken fenomeen dat aanbestedende diensten steeds gretiger hanteren om risico’s te spreiden. Onze vice-voorzitter Gert Peek heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met de PPS-constructie en wil die ervaring graag delen met de leden. Het gaat om zandwinningsplassen die zeer recent geschikt zijn gemaakt voor recreatie (onder andere surfen) en mede geëxploiteerd worden door Houdstermaatschappij Peek BV.

Bekijk de uitnodigingsbrief van Daan Stuit of schrijf direct in! Nog geen lid? Bekijk de mogelijkheden.

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05