Login

Het bestuur van MKB INFRA heeft in verband met de Corona-maatregelen moeten besluiten om ook de najaarsvergadering digitaal te laten plaatshebben. Op dit moment is het programma nog in bewerking, maar wij verzoeken u donderdagmiddag 26 november a.s. vanaf 15.30 uur in uw agenda te blokkeren.

Wij zullen u tijdig op de hoogte brengen van het digitale instrument dat voor de vergadering zal worden gebruikt. Wel kunnen we vast melden dat we een ambitieus programma in voorbereiding hebben met onder meer de officiĆ«le lancering van onze brochure Betalingsregeling en de inwerkingstelling van het in samenwerking met Ingenieursbureau Gebiedsmanagers ontwikkelde Gebiedsportaal Innovatieve producten en processen Klimaatadaptie.

Zowel de betalingsregeling als het gebiedsportaal zijn binnen MKB INFRA door de inzet van onze leden ontwikkeld en bieden unieke instrumenten voor het midden- en kleinbedrijf. U kunt zich nu al opgeven voor de vergadering bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Evenement Eigenschappen

Startdatum 26-11-2020 3:30 pm
Einddatum 26-11-2020 5:30 pm
Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon Gratis
Locatie MS Teams

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05