Welkom bij MKB INFRA

MKB INFRA is dé vereniging van mkb-bedrijven in de infrasector. Opgericht door ondernemers voor ondernemers. MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond-, water- en wegenbouw in de ruimste zin van het woord. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven (aannemers, ingenieursbureaus en leveranciers) die niet beursgenoteerd zijn.

Lees meer

Mijn Omgeving

Login of registreer voor meer handige functies en documenten voor MKB INFRA bedrijven:
 

 

pand mkb infra

Wilt u ons bezoeken?

Hier leest u hoe u ons kunt bereiken.

Bereikbaarheid per auto

  • Vanuit de richting Utrecht

U komt via de A12 en neemt de afslag 23a naar N233 richting Veenendaal/Rhenen. Onderaan de afrit gaat u linksaf naar de rondweg Oost/N233. Ga op de eerste rotonde rechtdoor. Sla op de tweede rotonde rechtsaf (Wageningselaan). Sla linksaf naar de Inductorstraat. Sla linksaf naar De Smalle Zijde. Sla (voordat u weer de rotonde op rijdt naar de N233) vrijwel direct rechtsaf de inrit van het terrein van De Smalle Zijde 20 op. U kunt voor het pand parkeren. Mocht hier geen parkeerplaats zijn, dan is er aan de achterzijde nog voldoende plaats.

 

  • Vanuit de richting Arnhem/Ede

U komt via de A12 en neemt de afslag 23a naar N233 richting Veenendaal/Rhenen. Onderaan de afrit gaat u rechtsaf naar de rondweg Oost/N233. Ga op de eerste rotonde rechtdoor. Sla op de tweede rotonde rechtsaf (Wageningselaan). Sla linksaf naar de Inductorstraat. Sla linksaf naar De Smalle Zijde. Sla (voordat u weer de rotonde op rijdt naar de N233) vrijwel direct rechtsaf de inrit van het terrein van De Smalle Zijde 20 op. U kunt voor het pand parkeren. Mocht hier geen parkeerplaats zijn, dan is er aan de achterzijde nog voldoende plaats.

 

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05