Login

MKB INFRA heeft een spoorboekje opgesteld om tot nieuwe samenwerkingsvormen tussen opdrachtnemers en opdrachtgevers te komen. Als eerste in het oog springend voorbeeld is in Rotterdam een eerste ‘Open MKB-convenant GWW’ ontstaan door samenwerking tussen de gemeente Rotterdam en opdrachtnemers.

Inmiddels zijn op meerdere plekken in het land convenanten afgesloten, danwel samenwerkingsvormen in wording tussen opdrachtgevers en MKB-INFRA-vertegenwoordigers om op een andere manier samen te werken. De voornaamste elementen van het Open MKB -convenant GWW en de stappen die benodigd zijn om tot zo’n convenant te komen, staan verwoord in het “Spoorboekje voor professionalisering van de ketensamenwerking”, dat pdf hier is te downloaden (2.40 MB) .

 
29 april 2016

MKB INFRA behartigt de belangen van kleine en middelgrote aannemingsbedrijven werkzaam in de grond- en waterbouw, wegenbouw, civiele techniek, cultuurtechniek, bronbemaling, kunstwerken en geleidings- en markeerwerken. Korte lijnen binnen de vereniging zorgen voor uw rechtstreekse invloed.  

De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Postbus 1085
3900 BB Veenendaal

0318 - 54 49 05